Firmafy - Firma electrónica para empresas
Firmafy - Firma electrónica para empresas

FIRMAFY

Política de Protecció de Dades i Privacitat

Recollida, tractament i ús de les dades personals

En la base del disposat en el Reglament (UE) General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) de l’PE i de el Consell, de 27 d’Abril de 2016, en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia de drets digitals (LOPDGDD), relatives a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46 / CE, l’informem que per fer ús dels nostres serveis a través del Lloc web i / o de l’APP, pot ser necessari que ens subministris determinades dades de caràcter personal que seran incorporades a fitxers automatitzats o no.

Aquesta Política de privacitat pretén regular els aspectes relatius a l’tractament de dades personals dels diferents usuaris que naveguen o utilitzen els serveis prestats per FIRMAFY.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, t’informem que el responsable de l’tractament de les dades és:

 

  • Denominació social: GRUPO2000 CONSULTORS ESTRATEGICOS S.L. (Des d’ara FIRMAFY)
  • CIF: B19681642.
  • Dades Registrals: Registre Mercantil de Granada, Tom 1687, Llibre 0, Foli 33, Secció 8, Full GR-52.731.
  • Domicili: C/ Ciego de Arjona, 2, Bajo, 18012, Granada, Espanya.
  • Telèfon: 858987155
  • Email: hola@ firmafy.com
  • Pàgina web: www.firmafy.com
  • Xarxes socials: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Youtube.

DADES DELEGAT PROTECCIÓ DADES (DPO): PROTECTION REPORT S.L. Telèfon contacte: 902364585 / Email: dpd@protectionreport.com

Per realitzar qualsevol tipus d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web i / o de l’APP, pots fer-ho posant-te en contacte amb l’empresa a través de qualsevol dels mitjans indicats anteriorment.

Els continguts del Lloc Web tenen com a finalitat informar els usuaris, dels serveis oferts per l’empresa i dels tractaments de dades duts a terme com a conseqüència de la prestació dels mateixos.

Les dades objecte de tractament seran aquells que ens faciliti l’Usuari a través de les diferents sol·licituds, formularis, gestions o tràmits de recollida de dades utilitzades per a cada cas, així com aquells altres que es generin durant el manteniment de la relació corresponent.

Tots els camps que apareixen assenyalats com a obligatoris en qualsevol dels formularis hauran de ser emplenats necessàriament, de tal manera que l’omissió d’algun d’ells podrà comportar la impossibilitat que puguem atendre la seva sol·licitud o prestar-li els serveis corresponents, l’Usuari haurà de proporcionar el seu consentiment previ exprés i inequívoc cada vegada que ens subministri dades personals, el qual tindrà caràcter revocable i no produirà efectes retroactius d’acord amb el que disposa la legislació vigent.

Addicionalment, durant aquesta recollida de dades, és possible que se sol·liciti el teu consentiment per a una altra sèrie de finalitats que no guarden una relació directa amb el servei o la relació corresponent.

Qualsevol registre d’un usuari menor de 14 anys que pugui ser detectat per l’empresa serà cancel·lat i / o suspès de forma automàtica i sense previ avís per part de FIRMAFY.

Per contractar els serveis de FIRMAFY, l’Usuari ha de comptar amb l’edat de 18 anys. Per contractar els serveis, els menors d’edat han d’obtenir prèviament permís dels seus pares, tutors o representants legals, que seran considerats responsables de tots els actes realitzats pels menors al seu càrrec.

Mitjançant l’accés a aquest lloc web, l’Usuari accepta expressament totes les clàusules de la seva informació legal, d’aquesta política de privacitat, condicions de contractació i de la seva política de cookies, així com de totes aquelles condicions particulars recollides per a la utilització de determinats serveis . En cas de no acceptar alguna de les esmentades clàusules, l’Usuari haurà d’abstenir d’accedir a aquest Lloc Web.

Com a norma general no incloem dades personals de terceres persones, només tractem les dades que ens faciliten els titulars. Si ens aportes dades de tercers, hauràs amb caràcter previ, informar i sol·licitar el seu consentiment a aquestes persones, o en cas contrari ens eximeixes de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquest requisit.

Així mateix a l’accedir l’Usuari als comptes de FIRMAFY a les xarxes socials, accepta el tractament de les seves dades personals per part de les mateixes segons les seves polítiques de privacitat, no sent responsable l’empresa per l’ús o tractament que de les seves dades facin les mateixes : Política de privacitat de Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram i Youtube.

Així mateix s’informa que l’Usuari a l’utilitzar les plataformes de xarxes socials podria rebre en el seu perfil notícies, publicacions o informació rellevant relacionats amb els serveis que ofereix FIRMAFY i que puguin ser del seu interès.

Finalitat i legitimació

En FIRMAFY tractarem les teves dades personals, recollides a través del Lloc Web o a través d’altres mitjans, amb les següents finalitats:

Formularis / qüestionaris web o de l’Correu Electrònic

ResponsableGRUPO2000 CONSULTORES ESTRATEGICOS S.L.
Finalitat

Si ens facilites les teves dades a través del formulari de contacte, t’identificaràs per poder contactar amb tu, en cas que sigui necessari, les dades seran tractades amb les següents finalitats:

  • Contestar a les teves consultes, sol·licituds o peticions.
  • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.
  • Subministrament d’informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
  • Subministrament d’informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
  • Realitzar anàlisis i millores a la web, sobre els nostres productes i serveis.
  • Millorar la nostra estratègia comercial.
  • Centre d’Ajuda sobre el funcionament de les plataformes i funcionalitats dels productes.
  • Gestió d’articles i respostes de comentaris a Blog i / o Fòrum.
LegitimacióConsentiment de l’interessat segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
DestinatarisLes teves dades no se cediran a tercers llevat que sigui necessari per a la realització de el servei o per obligació legal.
ProcedènciaDe la persona interessada.
ConservacióLes teves dades es conservaran mentre no demanis la supressió o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals
DretsAccés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a presentar una reclamació davant l’AEPD.
Informació addicionalPots obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessitis sobre el tractament i protecció de les dades personals adreçant-te a la direcció de l’empresa.
DPOProtection Report S.L.

Contactes d’el butlletí i xarxes socials

ResponsableGrupo2000 Consultores Estratégicos S.L.
FinalitatA l’donar-te d’alta al nostre newsletter, ens facilites una adreça de correu electrònic a la qual podem enviar-nostre butlletí informatiu. Emmagatzemarem únicament el teu email a la nostra base de dades, i procedirem a enviar-te correus periòdicament, fins que demanis la baixa, o deixem d’enviar correus. La recepció d’aquest newsletter no afecta la prestació dels nostres serveis.
Sempre tindràs l’opció de donar-te de baixa, en qualsevol comunicació, les dades seran tractades amb les següents finalitats:

 

  • Subscripció al nostre butlletí de notícies per a la recepció de comunicacions sobre esdeveniments, promocions i / o publicitat que pugui ser del seu interès.
  • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.
  • Realitzar anàlisis i millores en l’enviament de mailing, per millorar la nostra estratègia comercial.
  • Relacionar-nos amb tu i crear una comunitat de seguidors.
LegitimacióConsentiment de l’interessat segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
DestinatarisLes teves dades no se cediran a tercers llevat que sigui necessari per a la realització de el servei o per obligació legal.
ProcedènciaDe la persona interessada.
ConservacióLes teves dades es conservaran mentre no demanis la supressió o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals
DretsAccés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a presentar una reclamació davant l’AEPD.
Informació addicionalPots obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessitis sobre el tractament i protecció de les dades personals adreçant-te a la direcció de l’empresa.
DPOProtection Report S.L.

Col·laboradors

ResponsableGrupo2000 Consultores Estratégicos S.L.
FinalitatGestió administrativa i control de dades d’empreses i entitats amb els quals s’estableix algun acord de col·laboració en benefici dels seus clients o associats.
LegitimacióL’execució d’un contracte i el consentiment de la persona interessada segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018
DestinatarisLes teves dades no se cediran a tercers llevat que sigui necessari per a la realització de el servei o per obligació legal.
ProcedènciaDe la persona interessada o altres persones actuant en la seva representació.
ConservacióLes teves dades es conservaran mentre no demanis la supressió o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
DretsAccés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a presentar una reclamació davant l’AEPD.
Informació addicionalPots obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessitis sobre el tractament i protecció de les dades personals adreçant-te a la direcció de l’empresa.
DPOProtection Report S.L.

Clients

ResponsableGrupo2000 Consultores Estratégicos S.L.
Finalitat

Les teves dades seran tractades amb les següents finalitats:

  • Elaboració de l’pressupost i seguiment de la mateixa mitjançant comunicacions entre les dues parts.
  • Subministrament d’informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
  • Sol·licitud de prova gratuïta dels serveis oferts, segons les condicions de la secció tarifes.
  • Contestar a les teves consultes, sol·licituds o peticions.
  • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.
  • Subministrament d’informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
  • Realitzar anàlisis i millores a la web, sobre els nostres productes i serveis.
  • Millorar la nostra estratègia comercial.
  • Alta com a client on l’Usuari tindrà accés a la seva àrea privada amb el seu historial i estat dels serveis contractats.
  • Quan l’Usuari és destinatari d’un correu enviat mitjançant la nostra plataforma per part de l’emissor o client de l’aplicació, el qual serà informat de les dades que van a ser tractats a través de la Política de Privacitat i
  • Protecció de les seves dades i actuant FIRMAFY com Encarregat del tractament de dades.
  • Recollida de dades per part d’un tercer prestador principal de serveis que tingui subcontractats l’execució dels mateixos, actuant FIRMAFY com a Encarregat del tractament de dades.
  • Recollida de la signatura de l’Usuari, a través de la qual es podran recollir les seves dades biomètriques, complint-se en tot moment amb les exigències establertes en la Normativa sobre Protecció de Dades.
  • Facturació i declaració dels impostos oportuns.
  • Realitzar les transaccions que corresponguin.
  • Gestions de control i recobrament.
LegitimacióL’execució d’un contracte i el consentiment de la persona interessada segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
DestinatarisLes teves dades no se cediran a tercers excepte per obligació legal
ProcedènciaDe la persona interessada o altres persones actuant en la seva representació.
ConservacióLes teves dades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
DretsAccés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a presentar una reclamació davant l’AEPD.
Informació addicionalPots obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessitis sobre el tractament i protecció de les dades personals adreçant-te a la direcció de l’empresa.
DPOProtection Report S.L.

Usuaris signants de documents de clients de Firmafy

ResponsableGrupo2000 Consultores Estratégicos S.L.
Finalitat

Les teves dades seran tractades amb les següents finalitats:

  • Elaboració de l’pressupost i seguiment de la mateixa mitjançant comunicacions entre les dues parts.
  • Subministrament d’informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
  • Sol·licitud de prova gratuïta dels serveis oferts, segons les condicions de la secció tarifes.
  • Alta com a client on l’Usuari tindrà accés a la seva àrea privada amb el seu historial i estat dels serveis contractats.
  • Quan l’Usuari és destinatari d’un correu enviat mitjançant la nostra plataforma per part de l’emissor o client de l’aplicació, el qual serà informat de les dades que van a ser tractats a través de la Política de Privacitat i Protecció de les seves dades i actuant FIRMAFY com Encarregat del tractament de dades.
  • Recollida de dades per part d’un tercer prestador principal de serveis que tingui subcontractats l’execució dels mateixos, actuant FIRMAFY com a Encarregat del tractament de dades.
  • Recollida de la signatura de l’Usuari, a través de la qual es podran recollir les seves dades biomètriques, complint-se en tot moment amb les exigències establertes en la Normativa sobre Protecció de Dades.
  • Facturació i declaració dels impostos oportuns.
  • Realitzar les transaccions que corresponguin.
  • Gestions de control i recobrament.
LegitimacióL’execució d’un contracte i el consentiment de la persona interessada segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
DestinatarisLes teves dades no se cediran a tercers excepte per obligació legal
ProcedènciaDe la persona interessada o altres persones actuant en la seva representació.
ConservacióLes teves dades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
DretsAccés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a presentar una reclamació davant l’AEPD.
Informació addicionalPots obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessitis sobre el tractament i protecció de les dades personals adreçant-te a la direcció de l’empresa.
DPOProtection Report S.L.

Personal

ResponsableGrupo2000 Consultores Estratégicos S.L.
Finalitat
  • Gestió de nòmines, recursos humans de l’empresa, cotitzacions, seguretat social i usos similars.
  • Recollida de dades biomètriques personals referides a les característiques físiques, fisiològiques o conductuals d’una persona que possibilitin o assegurin la seva identificació única (imatge facial, empremta digital o similars) amb la finalitat d’identificació i control d’horari d’accés a el lloc de treball, de acord amb el que estableix el Reial decret llei 8/2019, de 8 de març, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral a la jornada de treball.
LegitimacióL’execució d’un contracte i el consentiment de la persona interessada segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
DestinatarisLes dades no se cediran a tercers fora de perill a l’Agència Tributària, Seguretat Social, Institut Nacional d’Ocupació, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, Mútua Patronal d’Accidents de Treball, etc, o llevat que sigui necessari per a la realització de el servei o per obligació legal.
ProcedènciaDe la persona interessada.
ConservacióLes dades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
DretsAccés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a presentar una reclamació davant l’AEPD.
Informació addicionalPots obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessitis sobre el tractament i protecció de les dades personals adreçant-te a la direcció de l’empresa.
DPOProtection Report S.L.

Comptabilitat

ResponsableGrupo2000 Consultores Estratégicos S.L.
FinalitatGestió de dades necessàries per a portar obligacions comptables i fiscals a l’empresa i control de factures a clients i de proveïdors.
LegitimacióCompliment d’una obligació legal aplicable el responsable de l’tractament.
DestinatarisLes dades no se cediran a tercers fora de perill a l’Agència Tributària, i entitats relacionades, o llevat que sigui necessari per a la realització de el servei o per obligació legal.
ProcedènciaDe la persona interessada o altres persones actuant en la seva representació.
ConservacióLes dades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
DretsAccés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a presentar una reclamació davant l’AEPD.
Informació addicionalPots obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessitis sobre el tractament i protecció de les dades personals adreçant-te a la direcció de l’empresa.
DPOProtection Report S.L.

Demandants d’ocupació

ResponsableGrupo2000 Consultores Estratégicos S.L.
Finalitat

Les teves dades seran tractades amb les següents finalitats:

  • Organització de processos de selecció per a la contractació d’empleats.
  • Programar una cita realització d’entrevista de treball i avaluació de candidatures.
LegitimacióEl consentiment de l’interessat segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
DestinatarisLes teves dades no se cediran a tercers llevat que sigui necessari per a la realització de el servei o per obligació legal.
ProcedènciaDe la persona interessada o altres persones actuant en la seva representació.
ConservacióLes teves dades es conservaran mentre no demanis la supressió o transcorregut un any des de la recepció del teu currículum vitae, procedirem a la destrucció segura de la mateixa.
DretsAccés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a presentar una reclamació davant l’AEPD.
Informació addicionalPots obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessitis sobre el tractament i protecció de les dades personals adreçant-te a la direcció de l’empresa.
DPOProtection Report S.L.

Proveïdors

ResponsableGrupo2000 Consultores Estratégicos S.L.
FinalitatGestió i control de proveïdors.
LegitimacióL’execució i el consentiment de la persona interessada segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
DestinatarisLes teves dades no se cediran a tercers llevat que sigui necessari per a la realització de el servei o per obligació legal.
ProcedènciaDe la persona interessada o altres persones actuant en la seva representació.
ConservacióLes dades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
DretsAccés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a presentar una reclamació davant l’AEPD.
Informació addicionalPots obtenir tota la Informació addicional i detallada que necessitis sobre el tractament i protecció de les dades personals adreçant-te a la direcció de l’empresa.
DPOProtection Report S.L.

L’accés i / o ús d’aquest Lloc web propietat de FIRMAFY atribueix la condició d’Usuari, que accepta, des d’aquest accés i / o ús, els Avisos legals i les Condicions Generals aquí reflectides i que puguin recollir-se en el Lloc web.

En cas que no ens facilitis les teves dades o els facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant de el tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

En el cas que en www.firmafy.com es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, FIRMAFY no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts.

En cap cas FIRMAFY assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs d’Internet.

Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

Garantia

L’accés i / o ús d’aquest Lloc web propietat de FIRMAFY atribueix la condició d’

L’usuari o client garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

En el cas que les dades aportades pertanyessin a un tercer, el Client de Firmafy garanteix que ha informat a aquest tercer i obtingut la seva autorització per facilitar les seves dades personals a FIRMAFY.

Durant quant de temps anem a mantenir les teves dades personals?

Les dades personals es mantindran mentre segueixis vinculat amb nosaltres.

Un cop et desvincules, les dades personals tractades en cada finalitat es mantindran durant els terminis legalment previstos, inclòs el termini en què un jutge o tribunal els pugui requerir atenent el termini de prescripció d’accions judicials.

Les dades tractades es mantindran fins que no expirin els terminis legals al·ludits anteriorment, si hagués obligació legal de manteniment, o de no existir aquest termini legal, fins que l’interessat sol·liciti la seva supressió o revoqui el consentiment atorgat.

Mantindrem tota la informació i comunicacions relatives als clients o a la prestació del nostre servei, mentre durin les garanties o responsabilitats dels nostres productes o serveis, per atendre possibles reclamacions.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis a la societat de la informació i comerç electrònic, Firmafy actuarà en tot moment com un tercer de confiança respecte a les firmes realitzades, havent de conservar de forma encriptada tota la documentació signada a través de la seva plataforma per un temps no inferior a 5 anys. Aquesta documentació no podrà ser eliminada llevat sentència judicial prèvia.

Destinataris​

Les dades seran conservades sota estrictes mesures de seguretat que garanteixin la confidencialitat i la seguretat dels mateixos. De la mateixa manera, només seran cedides a tercers quan sigui necessari per a la realització dels serveis contractats, a les següents circumstàncies:

  • Entitats i proveïdors que presten serveis a FIRMAFY per a la correcta realització d’aquests serveis. Aquestes entitats i proveïdors es troben degudament acreditats i signen amb nosaltres el corresponent contracte d’encàrrec d’tractament de dades en compliment de la normativa de protecció de dades vigent.
  • Organismes i entitats oficials en compliment de les normatives i lleis vigents en cas d’obligació legal.
  • Destinataris fora de la Unió Europea: FIRMAFY no cedeix dades personals a tercers ni contracta amb proveïdors prestadors de serveis fora de la Unió Europea.
  • Les dades s’emmagatzemaran en servidors allotjats dins de la Unió Europea.

Quins drets tens?

  • A saber si estem tractant les teves dades o no.
  • A accedir a les teves dades personals.
  • A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
  • A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessaris per als fins per als quals van ser recollits o si ens retires el consentiment atorgat.
  • A sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en alguns supòsits, en aquest cas només els conservarem d’acord amb la normativa vigent.
  • A portar les teves dades, que et seran facilitats en un format estructurat, d’ús comú o lectura mecànica. Si ho prefereixes, se’ls podem enviar a el nou responsable que ens designis. Només és vàlid en determinats supòsits.
  • A presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament.
  • A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.
  • A sol·licitar informació addicional en qualsevol moment.
  • A posar-te en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades.

Si modifiqueu alguna dada, t’agraïm que ens ho comuniquis per mantenir-los actualitzats.

Quan exercitis teus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, oblit o ens retiris el teu consentiment, FIRMAFY deixarà de tractar les teves dades, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Tots aquests drets podrà exercitar-los dirigint-se a nosaltres en la següent adreça:

Domicili: C/ Ciego de Arjona, 2, Bajo, 18012, Granada, Espanya, ó

Email: hola@ firmafy.com

Tenim formularis per a l’exercici dels teus drets, pídenoslos per email o si ho prefereixes, pots fer servir els elaborats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers.

Recorda sempre que exercitis algun dels drets que t’hem exposat, que aquests formularis han d’anar signats electrònicament o ser acompanyats de fotocòpia de l’DNI, principalment perquè ens permeti comprovar la seva identitat.

Si et representa algú, has adjuntar-nos còpia del seu DNI, o que el signi amb la seva signatura electrònica.

Els formularis poden ser presentats presencialment, enviats per carta o per mail a la direcció de l’Responsable dalt referenciada. Pots consultar informació addicional dirigint-te a l’empresa.

Així mateix, si no estàs d’acord amb com hem atès els seus drets, podràs presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través de la pàgina web www.aepd.es. Depèn de el dret, trigarem a contestar-te davant el seu exercici com a màxim en un mes des teva sol·licitud, i dos mesos si el tema és molt complex i et notifiquem en el cas que necessitem més temps.

Durada i modificació de la Política de Privacitat

FIRMAFY es reserva el dret a modificar, totalment o parcialment, la present Política de Privacitat, publicant els canvis en el Lloc Web. Així mateix, podrà efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta, com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats. En conseqüència, s’entendran com a vigents, les condicions generals / Polítiques que estiguin publicades en el moment en què l’Usuari accedeixi haurà llegir-les periòdicament.

Amb independència del que disposa, FIRMAFY podrà donar per acabat, suspendre o interrompre, en qualsevol moment sense necessitat de preavís, l’accés als continguts del Lloc Web, sense possibilitat per part de l’Usuari d’exigir cap indemnització.

Seguretat de la informació

FIRMAFY pren totes les mesures adequades per protegir els accessos no autoritzats o alteracions, revelació o destrucció d’informació. Això inclou revisions internes de les nostres pràctiques de recopilació, emmagatzematge i processament d’informació, així com de les mesures de seguretat físiques i lògiques per protegir d’accessos no autoritzats als sistemes en què s’emmagatzema la informació.

FIRMAFY porta a terme tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, alteració, mal ús, accés no autoritzat i / o robatori de les dades que l’Usuari faciliti a través de la plataforma. L’empresa utilitza un sistema de transmissió de les dades i documents amb el servidor on aquests s’emmagatzemen que compleix amb les mesures exigides per la legislació vigent.

FIRMAFY pot recollir les dades dels usuaris per dur a terme els serveis prestats amb totes les garanties: hora i data de la signatura, com és l’acció realitzada (signat o rebutjat), sistema operatiu i navegador que utilitza, dades de geolocalització de on es troba, estat de la signatura i IP i dades biomètriques de les firmes (pressió, velocitat, acceleració, angle d’escriptura, formació de les lletres i direcció dels trets de signatura), aplicant-se en tot moment les mesures necessàries per a la seva custòdia i seguretat de conformitat amb el que estableix la Normativa sobre Protecció de Dades.

FIRMAFY l’informarà de qualsevol situació que pugui posar en perill la confidencialitat i disponibilitat dels documents i de les dades per a això s’adoptaran totes les mesures necessàries per a la solució de la incidència el més aviat possible.

Tot el nostre personal ha signat un acord de confidencialitat i coneix la política de protecció de dades, i en el cas de tercers que en compliment d’un servei poguessin tenir accés als fitxers amb dades de caràcter personal responsabilitat de FIRMAFY, aquest servei estarà regulat conforme al que disposa el Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 i en la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

Ús de el portal

Www.firmafy.com proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (des d’ara, “els continguts”) a Internet pertanyents a FIRMAFY o als seus llicenciants als quals l’Usuari pugui tenir accés. L’Usuari assumeix la responsabilitat de l’ús de l’portal. Aquesta responsabilitat s’estén a l’registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts. En aquest registre l’Usuari serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Com a conseqüència d’aquest registre, a l’Usuari se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer un ús diligent i confidencial de la mateixa.

L’Usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que FIRMAFY pot oferir a través del seu portal i amb caràcter enunciatiu però no limitador, a no emprar-los per (i) incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic; (Ii) difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d’apologia de terrorisme o que atempti contra els drets humans; (Iii) provocar danys en els sistemes físics i lògics de FIRMAFY, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats; (Iv) intentar accedir i, si s’escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges. FIRMAFY es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública o que , al seu parer, no resultessin adequats per a la seva publicació. En qualsevol cas, FIRMAFY no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través dels fòrums, xats, o altres eines de participació.

Tots els accessos a FIRMAFY es fan a través de connexions segures a través de certificat de seguretat https, així com els documents digitals arxivats es guardaran encriptats i la contrasenya d’accés s’emmagatzemarà de manera segura i encriptada mentre el document aquest actiu.

Per garantir la confidencialitat, disponibilitat i accessibilitat dels arxius custodiats, aquests es guardaran en sistemes distribuïts i replicats en FIRMAFY. FIRMAFY utilitza per a la disposició de l’espai dels clients serveis en el núvol els quals es troben ubicats a Europa.

Propietat intel·lectual i industrial

FIRMAFY per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de FIRMAFY o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de FIRMAFY. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de FIRMAFY. Podrà visualitzar els elements de el portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de FIRMAFY.

Adreces IP

Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquesta es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat de l’servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc.

Exclusió de garanties i responsabilitat

FIRMAFY no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat de l’portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Modificacions

FIRMAFY es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en seu portal.

FIRMAFY podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Enllaços

En el cas que en www.firmafy.com es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, FIRMAFY no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas FIRMAFY assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs d’Internet. Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

Dret d’exclusió

FIRMAFY es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a portal i / o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions establertes a la Política de Privadesa i Protecció de Dades.

Generalitats

FIRMAFY perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

Legislació aplicable i jurisdicció

La relació entre FIRMAFY i l’Usuari es regirà i interpretarà d’acord amb la legislació comuna espanyola. Per les qüestions que puguin sorgir sobre la interpretació, compliment, rescissió o resolució de les Condicions Generals, les parts se sotmeten a la jurisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Granada. No obstant, l’anterior, de conformitat amb la legislació espanyola, per a quantes qüestions poguessin sorgir en relació amb aquestes condicions generals seran competents els jutjats i tribunals de el domicili que resulti d’aplicació, de conformitat amb l’article 52 de la Llei d’enjudiciament civil o norma substitutiva aplicable en cada moment.

Avís legal redactat i revisat per PROTECTION REPORT S.L., qui es reserva les accions legals que corresponguin contra tot aquell que copiï i utilitzi de manera il·legítima el contingut.